Siste nytt

Forrige uke besøkte tre av våre traineer vår fjerde trainee, Helene Øyangen Lindberg og hennes arbeidsplass Containerservice AS.

Med ansvar for HMS- og kontrollsystem er det nok å sette seg inn i for vår trainee Helene. Dette fikk de øvrige traineene og daglig leder i Namdalshagen, Olav Weglo et innblikk i under bedriftsbesøket.

Trainee Helene Øyangen Lindberg viste stolt fra sin arbeidsplass for besøket.

I det grønne industrimiljøet på Matmortua i Nærøy kommune jobbes det aktivt for økt gjenvinning og utvikling av miljøriktige løsninger. Dagen startet med en bedriftspresentasjon ved daglig leder Tom Richard Hamland, før turen gikk ut på anlegget for omvisning. Avslutningsvis snakket Lindberg om sine oppgaver og opplevelsene hun har hatt på Containerservice AS det halve året hun har vært der.

Takk for oss, Containerservice AS!