Siste nytt

Trainee Namdal koblet den hardtslående namsosingen med en spennende traineestillling i heimbyen.

De fleste kjenner kanskje Simen Nysæter som et av Norges største boksetalenter.  Midt i en beinhard satsing på en proffkarriere, har 27-åringen også gjennomført utdanning i ingeniørfaget. Nå er den relativt ferske elektroingeniøren på plass som trainee hos Namdal Ressurs. Selskapet har hovedkontor i Namsos, og leverer utstyr og service til avfallsbransjen – fra enkelt forbruksmateriell til avanserte nedgravde containersystemer med både avansert elektronikk og datastyring.

– Jeg jobber som prosjektleder, og hovedoppgaven er å videreutvikle produktene våre. Som trainee er det viktig for meg å jobbe for nytenking og å finne smarte løsninger, sier Nysæter.

Slik bidrar Nysæter med viktig og etterspurt kompetanse til en bedrift og en bransje med høy innovasjonstakt og rask utvikling.

– Jeg får virkelig brukt kompetansen min. Samtidig lærer jeg utrolig mye. Vi møter mange utfordringer i løpet av en arbeidsdag, det er alltid noe som må fikses. Heldigvis har jeg mange dyktige folk rundt meg som hjelper til, sier Nysæter.

Som trainee får Nysæter også kunnskapspåfyll i form av relevante kurs og tilgang til et stort næringslivsnettverk i Trøndelag.

– Traineeordningen i Trøndelag fungerer veldig bra. Tilretteleggingen er perfekt for meg, og jeg får hele tiden komme med ønsker og innspill til dem jeg jobber sammen med, sier Nysæter.