Siste nytt

Onsdag arrangerte Namdalshagen AS årets siste etablererkurs for namdalske gründerspirer.

Fire onsdager utover høsten har hele 14 deltagere fra hele Namdalen tatt turen til Namdalshagens lokaler i Namsos for å delta på etablererkurs.

Å starte opp en bedrift er både tid- og ressurskrevende. Dette kurset er et tilbud til de som er i startgropa og ønsker å etablere egen virksomhet. Kurset, som er et samarbeid mellom Proneo, Namdalshagen AS og Innovasjon Norge, gir den nødvendige kunnskapen som trengs for å komme raskt i gang uten å bomme på hoppkanten. Kursleder er Ingar Strøm, prosjektleder Namdalshagen AS.

– Dette har vært en kreativ gruppe, deriblant var det tre deltakere fra innvandrermiljøet, noe vi i Namdalshagen AS er svært fornøyd med. Underveis har deltagerne fått grunnleggende informasjon om markedsanalyser, lært om behovsavklaring og markedsstrategi, og satt opp sin egen forretningsmodell. Den blir deres verktøy videre, forteller Ingar Strøm.

Det har vært mange gode ideer på bordet, alt fra skreddervirksomhet til, iskremproduksjon, skjønnhetssalong, sjøtaxi, kafedrift, origami og turisme. Vi gleder oss til å følge dem videre.

Neste kurs arrangeres på nyåret i januar/februar. For mer informasjon, kontakt Ingar Strøm: [email protected]/ tlf 99399763