Siste nytt

Nå jobber han som kunderådgiver ved Grong Sparebanks avdeling i Steinkjer. Sandstad har det som plommen i egget i det som han beskriver som en svært fremoverlent bedrift.

Siden oppstarten i juni har han fått bryne seg på mange spennende oppgaver i en hektisk og innholdsrik hverdag.

– Jeg er rådgiver på privat marked hvor jeg tar imot henvendelser angående dagligbank, person-og skadeforsikring, lån, sparing og mer. Gjennom kundemøter er min rolle å legge til rette for at kunden forstår sitt ansvar, slik at vi sammen skaper den gode løsningen til beste for både banken og kunden. Målet er å bli en så god kunderådgiver at dette vil komme til fordel for kundene og banken. Dette krever mye jobbing, kunnskap og erfaring som man bygger underveis, forteller Sandstad.

–Grong Sparebank er fremragende innen opplæring og oppfølging som er avgjørende for å bli en fullverdig ansatt, og via trainee-ordningen får jeg også kurs og deltakelse gjennom nettverk og felles samlinger sammen med andre trainee-er i ordningen.

Gjennom trainee-stillingen bidrar Ole Håkon til å styrke kompetansen i Grong Sparebank som leverer tjenester av høy kvalitet til privatkunder og bedrifter.

– Jeg er utrolig glad i heimplassen min og er svært fornøyd med å ha landet en spennende jobb, samt nærheten til skog og natur hvor jeg kan dyrke interessen for jakt og friluftsliv. Det er også her jeg har venner og familie. Trøndelag er den beste plassen å bo i landet, og Namdalen er kanskje den beste plassen i Trøndelag.